Our premium 100% polyester bag closing thread will ensure a secure and safe closure for a wide range of bags & sacks
With a silicon treatment Aurora’s industrial sewing thread runs smoothly with minimal lint build up and has an excellent yield and breaking strain rating.
Industrial bag sewing thread is used to close various types of bags: multi-walled paper, woven, laminated woven polypropylene, jute, polyester, flat & gusseted. The type of bag, bagging conditions and the product being bagged are just some of the considerations that will determine the best kind of thread to be used.

Industrial Kantong nutup Thread

Our premium 100% polyester bag closing thread will ensure a secure and safe closure for a wide range of bags & sacks With a silicon treatment Aurora’s industrial sewing thread runs smoothly with minimal lint build up and has an excellent yield and breaking strain rating. Industrial bag sewing thread is used to close various types of bags: multi-walled paper, woven, laminated woven polypropylene, jute, polyester, flat & gusseted. The type of bag, bagging conditions and the product being bagged are just some of the considerations that will determine the best kind of thread to be used.

Spésifikasi: 100% threads kantong poliéster jahit Ne10 / 3 Ne 10/4 Ne12 / 4 (Nm20 / 4) Ne12 / 5 (Nm20 / 5) Ne20 / 6 jsb Beurat: 200g, 250g, 1kg, 2kg, 3kg, 5kg, 8kg, 8oz, 4.5lb, 20lbs jsb Bahan: 100% serat poliéster pokok bungkusan: 200g --- 90cones / karton, 100cones / karton 1kg --- 24cones / karton 2kg --- 12cones / karton 3kg, 5kg --- 6cones / karton Silicone diolah dina sarat AS FDA, ngaleutikan Film katutupan.

Bodas Kantong jahit Thread

Spésifikasi: 100% threads kantong poliéster jahit Ne10 / 3 Ne 10/4 Ne12 / 4 (Nm20 / 4) Ne12 / 5 (Nm20 / 5) Ne20 / 6 jsb Beurat: 200g, 250g, 1kg, 2kg, 3kg, 5kg, 8kg, 8oz, 4.5lb, 20lbs jsb Bahan: 100% serat poliéster pokok bungkusan: 200g --- 90cones / karton, 100cones / karton 1kg --- 24cones / karton 2kg --- 12cones / karton 3kg, 5kg --- 6cones / karton Silicone diolah dina sarat AS FDA, ngaleutikan Film katutupan.

Blog kami

Lokasina di Cina sentral, Henan Deman paking Co., Ltd. nyaéta parusahaan gancang-tumuwuh kalayan fokus na on threads jahit tékstil jeung bungkusan industrialized. Parusahaan urang specializes di ngahasilkeun 100% thread kantong poliéster nutup, benang poliéster dipintal pikeun thread jahit jeung lianna suplai bungkusan patali jeung consumables. Urang atribut produk urang kualitas luhur ka kontrol ketat kami tina proses produksi.
Produk - Kantong jahit Thread (Brand Deman) enjoys hiji di sakuliah dunya reputasi tinggi dina widang kemasan sealing. Produk urang anu rada cocog pikeun bungkusan-speed tinggi sistem sealing kantong sapertos Newlong, Fischbein, Uni-husus. Ngagunakeun produk urang bisa éféktif ningkatkeun produktifitas dina prosés jahit.

Daptar