Our premium 100% polyester bag closing thread will ensure a secure and safe closure for a wide range of bags & sacks
With a silicon treatment Aurora’s industrial sewing thread runs smoothly with minimal lint build up and has an excellent yield and breaking strain rating.
Industrial bag sewing thread is used to close various types of bags: multi-walled paper, woven, laminated woven polypropylene, jute, polyester, flat & gusseted. The type of bag, bagging conditions and the product being bagged are just some of the considerations that will determine the best kind of thread to be used.

Industrial Bag Mbyllja Thread

Our premium 100% polyester bag closing thread will ensure a secure and safe closure for a wide range of bags & sacks With a silicon treatment Aurora’s industrial sewing thread runs smoothly with minimal lint build up and has an excellent yield and breaking strain rating. Industrial bag sewing thread is used to close various types of bags: multi-walled paper, woven, laminated woven polypropylene, jute, polyester, flat & gusseted. The type of bag, bagging conditions and the product being bagged are just some of the considerations that will determine the best kind of thread to be used.

Specifikime: 100% temat qese poliestër qepura Ne10 / 3 Ne 10/4 NE12 / 4 (Nm20 / 4) NE12 / 5 (Nm20 / 5) Ne20 / 6 etj peshë: 200g, 250g, 1kg, 2 kg, 3 kg, 5 kg, 8kg, 8oz, 4.5lb, £ 20 etj Materiali: 100% Paketat fibër poliestër: 200g --- 90cones / carton, 100cones / carton 1kg --- 24cones / carton 2kg --- 12cones / carton 3kg, 5kg --- 6cones / carton Silicone trajtohen sipas kërkesave të US FDA, Shrink Film mbuluar.

White Bag Sewing Thread

Specifikime: 100% temat qese poliestër qepura Ne10 / 3 Ne 10/4 NE12 / 4 (Nm20 / 4) NE12 / 5 (Nm20 / 5) Ne20 / 6 etj peshë: 200g, 250g, 1kg, 2 kg, 3 kg, 5 kg, 8kg, 8oz, 4.5lb, £ 20 etj Materiali: 100% Paketat fibër poliestër: 200g --- 90cones / carton, 100cones / carton 1kg --- 24cones / carton 2kg --- 12cones / carton 3kg, 5kg --- 6cones / carton Silicone trajtohen sipas kërkesave të US FDA, Shrink Film mbuluar.

Blog ynë

E vendosur në Kinë qendrore, Henan deman Paketimi Co, Ltd, është një rritje të shpejtë kompani me fokus të saj në temat e qepje të tekstilit dhe paketimin e industrializuar. Kompania jonë e specializuar në prodhimin e 100% fije poliestër qese mbylljes, pe fije poliestër për fije për qepje dhe furnizime të tjera të lidhura paketimit dhe konsumit. Ne atribut produktet tona të cilësisë së lartë për kontroll të rreptë të procesit të prodhimit.
PRODUKTET - Bag Sewing Thread (Markë deman) gëzon një reputacion të lartë gjithë botën në fushën e paketimit nënshkrimin. Prodhimet tona janë mjaft të përshtatshme për paketimin e me shpejtësi të lartë sisteme nënshkrimin qese të tilla Newlong, FISCHBEIN, Union-special. Duke përdorur produktet tona mund të rrisë në mënyrë efektive produktivitetin në procesin qepje.

Regjistrohu